sunnuntai 18. heinäkuuta 2010

Vackert i karg miljö


Det är intressant att se hur miljöer förändras utan att man rör sig utanför det eminenta landskapet Östra Nyland. Det när man beger sig från den lummiga trädgården i Borgå till den på kommande trädgården vid torpet för att sedan totalt byta miljö och fara ut till skärgården och njuta av de härdiga växterna som klarar av det karga skärgårdslivet.
Satt i en solstol och knäppte den här bilden litet på skoj i går och gillade resultatet. Batterierna i min egen kamera tog irriterande nog slut så lånade Krisus. Tyvärr fick jag ingen bra bild av blåbärspajen med vaniljsås av nyplockade blåbär som vi för säsongen premiäråt i går. Displayen är både liten och smutsig på den kameran och eftersom vi satt i solen så gick det som det gick.
Nu bär det i varje fall i väg till torpet där det skall vattnas trots att det inte är kväll. Har ingen aning om där regnat eller ej så får se hur mina planteringar mår. Befarar det värsta åtminstone när det gäller dem som finns på jordkällaren. De måste klara gassande sol hela dagen!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti