lauantai 24. heinäkuuta 2010

Bordsprojektet i sin linda


Nåja, det krävdes en hel del ordnande innan man rymdes in i vedlidret för att ta ut bordsskivorna. Men där var dom, ganska så som jag kom ihåg. Förvisso inga skönheter men med litet målfärg, spackel och kreativitet så hoppas jag att ett sött väggbord skall skapas av den ena skivan. Storleken är i varje fall perfekt för platsen.
När nu skede ett är avklarat så måste besluten göras; vilken färg skall det få, hurdan stil, skall jag bara måla eller också schablonera. Alternativen är med andra ord otaliga och ger en hel del att grunna på!
Det fanns inga ben till skivorna men efter litet sökande hittade Krisu tre lackade ben som troligen kommer att bli perfekta. Vi får tacka vår farbror för hans samlariver!

Det här med färgskalor är ett intressant dilemma. Har i varje fall kommit ifrån att allt skall vara så vitt som möjligt. Ljust skall det självklart vara men det där med vitt får vara för min del. För det första är det omöjligt med hundarna - en självklarhet - och för det andra är det ju bara en trend. I inredningsvärden är det nog fiffigt att försöka undvika att helt inreda efter trender. Det är väl självklart att man vill ha något nytt och fräscht. Men hur dum känner man sig inte när trenden är förbi och det nyinredda plötsligt bara är så out, otrendigt. Nej bäst är det nog att välja sådant man gillar, klassiker och annat som håller sig genom de största förändringarna. Sen kan man krydda med det där lilla extra och inte bara göra hemmet personligt utan också roligt!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti