maanantai 5. heinäkuuta 2010

Från modernt till gammalmodigtDet är alltså meningen att de två fyrkantiga lådorna på bilden skall bli ett fräscht skåp som passar in i torpmiljö. Verkar inte så troligt än så länge men arbetar på i optimistisk anda.
Hela dagen har gått åt att jobba med dem, i skuggan förstås för att slippa solsting. Är bara illa rädd att Krisu, som avkortat dem på höjden enligt torpets innermått, har lämnat den ena längre än den andra. Ingen trevlig överraskning precis när man skall skruva ihop dem, framme i Strömfors.
Trots att vi haft utetuppen på plats redan en tid är den tom inuti. Vi har helt enkelt ingen toalett där och har funderat mycket över hurdan vi skall välja. Det blir nu en enkel modell ur Boiolans utbud. Presenterar den närmare senare när den kommer. Hoppas vi blir nöjda med den!
Pionbilden, från mammas trädgård, lade jag in för att fira att jag i i dag hittade en pion till torpet, en rosa sådan. Väntar bara på att få komma ut dit och plantera den och några andra perenner jag köpte på rea, jej, älskar reor!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti