perjantai 13. elokuuta 2010

Vacker lägergårdsutsikt och fantasifulla personer



Är tillbaka efter tre stressiga lägerdagar. Måste säga att barnen hade roligt men vi ledare fick verkligen jobba för vår lön. Skönt att det är över och att man är hemma igen. Från Nilsasgården, där lägret hölls, hade man en så här fantastisk utsikt. Tog bilden första kvällen just innan åskstormen slog till i Östnyland. Vi fick på front row beundra ett magnifint skådespel men skulle inte ha velat vara ute i stormen. Hemma på gården fick vi några skador och en stor björk rasade på min systers hus. Torpet i Strömfors klarade sig i varje fall utan skador, skönt!

Har inte hunnit göra så mycket hemma efter lägret eftersom jag vikarierat på Bbl. Stolarna har i varje fall fått ett första lager träolja och ser deprimerande ut. Som tur köpte jag bara en liten burk som tog slut så vi köpte i dag en ny i en ljusare nyans. Hoppas att synen blir litet gladare för annars får vi nog ta oss en funderare på vad vi skall göra. Typiskt också, och i nästa vecka är det Krisus födelsedag!
I morgon far vi åter till torpet för att både vattna och arbeta. Skall väl börja med att fylla kylskåpet med betong men mer om det i morgon. ;o)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti