maanantai 23. elokuuta 2010

Ändrade planer igen


Så har det gått som det har gått och vi har nya planer för köksdelen. Efter det följer dominoeffekten. När man ändrar på en del flyttas allt. Planen är nu att sätta köksdisken mot ena väggen i stället för att den skulle stå mitt i rummet som det var redan när vi köpte torpet. Det var faktiskt Krisus idé och jag sköt förstås ned den direkt.
Efter en stund började jag fundera över saken och kom underfund med att mycket blir lättare bara man har en vägg bakom disken. Och nu är förstås situationen den att den får bli på sin nya plats som bilden visar. Framför den kommer det att komma ett draperi så att man inte ser rakt in. För att få hyllor målar vi upp några gamla väggskåp som fanns där.

Ett offer i planeändringarna är mitt halvmåneformade bord. Dit kommer istället skåpet som skulle stå där diskbordet kom.... Ja listan är lång över vad som flyttades och är nog nöjd trots att förlusten av bordet sved. Å andra sidan måste man ha förvaringsutrymme i ett hus och till det duger inte ett halvmåneformat bord hur fint det ändå var planerat att bli:o).

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti