perjantai 5. marraskuuta 2010

Det har gått en månad



Ni får bara ursäkta mig för mitt dåliga bloggande men mitt liv har under den senaste månaden varit fyllt av arbete, kurser och olika saker som tillsammans gjort att jag än en gång är på gränsen till burnout. Är inget vidare på att pussla ihop min vardag till en fungerande enhet. Och sedan när man blir så glad över nya jobb och nya möjligheter så vill det bli som det blir.


Nåja, bloggande kommer nog under vintermånaderna att vara ganska sporadiskt eftersom det finns så mycket att göra här hemma och litet tid att vara på torpet. Men genast då solen börjar titta fram efter den kommande vintern kommer jag nog att bli så till mig av glädje att det också syns här i bloggen. Oj, vad jag väntar på den dagen.

Litet har vi väl hunnit med på torpet också fastän vi inte har varit där så mycket. Har förutom mitt frilansande arbetat med både att göra både smycken och luffarslöjd. Luffarslöjden säljer jag i den lilla Ida-boden som finns vid Krämaretorget i Borgå. Dit skall också våra canvastavlor gå till försäljning nu när vi fått vår printer i skick igen.

Droppbilden får visualisera hur ledsen jag är över trädgårdssäsongen är över. Saknaden känns i hela kroppen samtidigt som det är härligt att veta att den snart är här igen. Först börjar planeringen, hoppet om våren och efter det är vi där igen. Underbart.
Inne i stugan har vi fått upp köksskåpen och de ser ganska bra ut fastän luckorna ännu saknas. De ligger faktiskt i en hög på vårt vardagsrumsgolv och väntar på att Krisu skall ta itu med dem, så att så alltså. För tillfället kan man faktiskt kalla dem för en pikant inredningsdetalj:o). Ha det så bra så hörs vi i den kommande vinterkylan!